Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Νίκολα Τόπιτς επέστρεψε στα παρκέ του NBA μετά τη μάχη με τον καρκίνο

Συγκινητική υποδοχή για τον Σέρβο γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του μετά τη διάγνωση

Η βραδιά ανήκε στον Νίκολα Τόπιτς, ο οποίος πάτησε παρκέ για πρώτη φορά σε αγώνα NBA μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο όρχεων τον περασμένο Οκτώβριο. Στην αναμέτρηση των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με τους Μιλγουόκι Μπακς, ο Σέρβος γκαρντ, επιλογή στο Νο.12 του Draft του 2024, έκανε το ντεμπούτο του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

Η είσοδός του στον αγώνα στα τέλη της πρώτης περιόδου συνοδεύτηκε από ένα συγκινητικό standing ovation από τους φιλάθλους, μία ένδειξη σεβασμού και υποστήριξης προς τον αθλητή που αντιμετώπισε μία σοβαρή περιπέτεια υγείας. Αυτή η εμφάνιση σηματοδοτεί την επιστροφή του Τόπιτς, ο οποίος είχε χάσει και την πρώτη του χρονιά στο NBA λόγω ρήξης πρόσθιου χιαστού.

Ο Τόπιτς είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπείες μετά τη διάγνωση του καρκίνου των όρχεων. Λίγες ημέρες πριν τον αγώνα με τους Μπακς, είχε αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια της θυγατρικής ομάδας των Θάντερ στη G-League, τους Οκλαχόμα Σίτι Μπλου, όπου είχε σημειώσει 22 πόντους σε 20 λεπτά συμμετοχής, δείχνοντας την ετοιμότητά του.

Στα 12 λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στους Μπακς, ο Τόπιτς κατέγραψε 2 πόντους με 1/1 δίποντο, ενώ είχε και τρία ριμπάουντ. Η επιστροφή του αποτελεί πηγή έμπνευσης και ελπίδας, τονίζοντας την αντοχή και το σθένος του αθλητή.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com