Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα με τον Μιλουτίνοφ να μιλά για την αναμέτρηση

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της Euroleague, την ψυχολογία της ομάδας και τη σημασία του κόσμου.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα το βράδυ της Πέμπτης (12/2, 21:15) με στόχο την 18η νίκη του στην Euroleague. Στο πλαίσιο αυτό, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στο olympiacosbc.gr, εστιάζοντας στην αναμέτρηση, αλλά και σε ευρύτερα θέματα της ομάδας.

Ο Σέρβος σέντερ, γνωρίζοντας καλά τον αντίπαλο, τόνισε την ανάγκη της ομάδας να είναι έτοιμη για ένα «ασυνήθιστο παιχνίδι» και ένα «πιο φιλικό περιβάλλον». «Αυτό δεν πρέπει να μας ξεγελάσει», προειδοποίησε, τονίζοντας ότι η ομάδα πρέπει να αφοσιωθεί στο παιχνίδι της για τη νίκη, καθώς πλέον «Every Game Matters» με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Σε ερώτηση για τις πρόσφατες νίκες επί της Μπαρτσελόνα και της Εφές, ομάδες που είχαν επικρατήσει στον πρώτο γύρο, ο Μιλουτίνοφ απέδωσε την βελτίωση όχι στον «εγωισμό» έναντι των ηττών του πρώτου γύρου, αλλά στη συνολική εξέλιξη της ομάδας. «Από τα τέλη Δεκεμβρίου αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα. Βελτιώσαμε το παιχνίδι μας και παίζουμε πολύ καλύτερα από ότι πριν. Επομένως δεν θα έλεγα ότι έχει να κάνει με τις ήττες στον πρώτο γύρο, αλλά με το ότι συνολικά το ομαδικό μας παιχνίδι, είναι σε πολύ μεγαλύτερο επίπεδο από ότι πριν».

Ο Μιλουτίνοφ αναφέρθηκε και στο ρεκόρ συλλόγου με τις 40 ασίστ κόντρα στον Προμηθέα, εκφράζοντας την άποψη ότι, αν και δύσκολο σε επίπεδο Euroleague, η προσπάθεια για πολλές πάσες παραμένει ο στόχος. «Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε όλη τη χρονιά: Να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πάσες και νομίζω ότι τελευταία έχουμε αρχίσει να το κάνουμε πολύ καλύτερα και αυτός είναι και ο λόγος που παίζουμε συνολικά καλύτερα».

Τέλος, ο Σέρβος άσος έστειλε μήνυμα στον κόσμο, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για το γεμάτο γήπεδο, που βοηθάει την ομάδα. «Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ φιλικό περιβάλλον στο αυριανό παιχνίδι, καθώς όλοι γνωρίζουν τι είδους σχέση έχουν οι οπαδοί μας με εκείνους του Ερυθρού Αστέρα. Όπως είπα όμως, αυτό δεν θα πρέπει να μας ξεγελάσει, αλλά αντιθέτως θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι», κατέληξε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com