Ενημέρωση με ένα κλικ

Αθωώθηκε ο Ηλιόπουλος για το περιστατικό με τον Μάκελι, αλλά με καμπάνες

Ποινή μίας αγωνιστικής από αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο και πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκαν στον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ.

Το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας αποφάσισε να απαλλάξει τον Μάριο Ηλιόπουλο για το περιστατικό με τον Μάκελι. Ωστόσο, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής από αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο, καθώς και με πρόστιμο 3.000 ευρώ για τη φράση «ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Η απόφαση αυτή σημαίνει ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος απολογήθηκε την Παρασκευή, θα μπορέσει να ταξιδέψει κανονικά στις Σέρρες για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό την ερχόμενη Κυριακή. Θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, καθώς η ποινή αφορά μόνο την παρουσία του για ένα παιχνίδι σε αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο.

Στην επίσημη ανακοίνωση, με αριθμό απόφασης 41/6-2-2026, προς την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Μ. Ηλιόπουλο (Μεγαλομέτοχο), αναφέρεται ότι δέχεται πως η εγκαλουμένη ΠΑΕ τέλεσε τις αποδιδόμενες πειθαρχικές παραβάσεις.

Επιβάλλονται στην ΠΑΕ ΑΕΚ:
α) Χρηματική ποινή δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ για την πρώτη πράξη, καθώς η ομάδα ενήργησε καθ’ υποτροπήν. Η παράβαση αφορά άρθρα 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄ και 15 παρ. 2 περ. α΄ ιιι του Π.Κ. της ΕΠΟ.
β) Χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για τη δεύτερη πράξη, σύμφωνα με τα άρθρα 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄ και 15 παρ. 1 περ. α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
γ) Χρηματική ποινή χιλίων (1.000,00) ευρώ για την τρίτη πράξη, βάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄ και 15 παρ. 1 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com