Η οργή του Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει, νέο αγκάθι με Μπενζεμά
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αρνείται να αγωνιστεί με την Αλ Νασρ, ενώ φήμες κάνουν λόγο για πιθανή αποχώρηση από τη Σαουδική Αραβία.
Η δυσαρέσκεια του Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί τα αθλητικά μέσα, με τον Πορτογάλο σταρ να μην συμμετέχει ούτε στην επερχόμενη αναμέτρηση της Αλ Νασρ εναντίον της Αλ Ιτιχάντ. Αν και ο ίδιος ανέβασε φωτογραφία από την επιστροφή του στις προπονήσεις, συνοδευόμενη από καρδιές στα χρώματα της ομάδας του στα social media, η ενέργεια αυτή εκλαμβάνεται ως ένδειξη αφοσίωσης στον σύλλογο και όχι ως παραίτηση από τις διεκδικήσεις του.
Το επίκεντρο της διαφωνίας παραμένει η μεταγραφή του Καρίμ Μπενζεμά στην Αλ Χιλάλ, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και προκάλεσε την έντονη αντίδραση του CR7. Ο Ρονάλντο ξεκίνησε μια “άτυπη απεργία” που έχει αναστατώσει το ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας, έχοντας ήδη απουσιάσει από το κρίσιμο παιχνίδι με την Αλ Ριάντ. Η στάση του έχει σημάνει συναγερμό στη διοίκηση της Αλ Νασρ, η οποία, παρά τις πιέσεις, τηρεί σιγή ιχθύος, ενώ ο προπονητής Ζόρζε Ζεσούς και οι συμπαίκτες του εκφράζουν την πλήρη στήριξή τους στον αρχηγό τους.
Η κατάσταση περιπλέκεται περαιτέρω από τις φήμες που αναφέρουν ότι ο Ρονάλντο εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος, ο οποίος απέχει μόλις 38 γκολ από το ιστορικό επίτευγμα των 1.000 τερμάτων στην καριέρα του, ενδέχεται να ενεργοποιήσει μια ειδική ρήτρα αποδέσμευσης αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ.
