Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Τριχά μετά τον αποκλεισμό: «Κυνηγούσαμε από νωρίς το σκορ, αλλά δώσαμε ψυχή»

Η περιφερειακή της Εθνικής πόλο γυναικών μίλησε για την ήττα από την Ουγγαρία και τον στόχο του χάλκινου μεταλλίου.

Η απογοήτευση ήταν εμφανής στο πρόσωπο της Φωτεινής Τριχά μετά τον δραματικό ημιτελικό όπου η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών ηττήθηκε από την Ουγγαρία. Η Ελληνίδα περιφερειακή, παρά την πίκρα της απώλειας της πρόκρισης στα πέναλτι, τόνισε την αξιοθαύμαστη προσπάθεια της ομάδας και έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στον επερχόμενο μικρό τελικό.

«Μας στοίχισε το ξεκίνημα», δήλωσε η Τριχά, επισημαίνοντας ότι η ομάδα βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από νωρίς, παρότι κατάφερε να ισοφαρίσει αρκετές φορές. «Φάνηκε η διάθεσή μας και το πόσο ενωμένες ήμασταν, αλλά στην επίθεση ήμασταν “κολλημένες” από την αρχή μέχρι το τέλος».

Παρά τις δυσκολίες στην επίθεση, η διεθνής αθλήτρια υπογράμμισε την ανθεκτικότητα της αμυντικής λειτουργίας, η οποία κράτησε την Ελλάδα ανταγωνιστική μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. «Στην άμυνα ήμασταν πιο στιβαρές, γι’ αυτό και μείναμε στο παιχνίδι. Είμαι περήφανη για την ομάδα μου, γιατί ξέρω ότι παρά τα λάθη και τις αδυναμίες μας, κάναμε μια τεράστια προσπάθεια», ανέφερε.

Η Τριχά εστίασε στην ικανότητα της ομάδας να επιστρέψει από το 6-8 στο 8-8, αποδεικνύοντας τον μαχητικό της χαρακτήρα. Ωστόσο, η προσοχή πλέον έχει στραφεί αποκλειστικά στον αγώνα για την τρίτη θέση. «Αν θέλουμε να φύγουμε από το τουρνουά με μια γλυκιά γεύση, νιώθοντας ότι δεν αφήσαμε τίποτα εδώ, πρέπει να παλέψουμε για το χάλκινο μετάλλιο», κατέληξε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com