Ενημέρωση με ένα κλικ

Ολυμπιακός: Ο Κλέιτον ενισχύει την επίθεση

Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, που έρχεται για να καλύψει το κενό του Γιάρεμτσουκ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την απόκτηση του Κλέιτον Φερνάντες Σίλβα, ενισχύοντας σημαντικά την επιθετική του γραμμή. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός έφτασε στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής και οι “ερυθρόλευκοι” επισημοποίησαν τη μεταγραφή του δύο ημέρες αργότερα, λίγες ώρες μετά την αναχώρησή του από την Ρίο Άβε.

Ο Κλέιτον αποτελεί τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, μετά τον Αντρέ Λουίζ, με τον οποίο μοιράστηκε τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας. Ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκεται στη χώρα μας από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, 2 Φεβρουαρίου.

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλωσόρισε τον Κλέιτον, αναφέροντας: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, Κλέιτον Φερνάντες Σίλβα.”

Ο Κλέιτον, γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1999 στο Belo Horizonte, αγωνιζόταν στην Rio Ave, όπου τη φετινή σεζόν πέτυχε δέκα γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ. Συνολικά, με τη φανέλα της Rio Ave, έχει σκοράρει 28 φορές και έχει μοιράσει οκτώ ασίστ σε 56 εμφανίσεις.

Πριν από την Rio Ave, ο Κλέιτον αγωνίστηκε στην Casa Pia στην Πορτογαλία. Στη Βραζιλία, έχει περάσει από τις Vila Nova, Coritiba, Guarany, Vasco da Gama και Juventude.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού καλωσορίζει τον Κλέιτον.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com