Ενημέρωση με ένα κλικ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ παίρνει το φτυάρι και καθαρίζει το χιόνι για την προπόνηση

Στο Άμστερνταμ, μετά την πρόκριση επί του Άγιαξ, ο προπονητής του Ολυμπιακού βοήθησε στο καθάρισμα του χιονισμένου γηπέδου.

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έπιασε φτυάρι για να βοηθήσει στον καθαρισμό του χιονισμένου γηπέδου στο Άμστερνταμ. Η ομάδα έφτασε εκεί για προπόνηση, εν όψει του κρίσιμου αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά τη χθεσινή (Πέμπτη) νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 επί του Άγιαξ, που σφράγισε την πρόκριση στα playoffs του Champions League, η αποστολή παρέμεινε στο Άμστερνταμ. Ο λόγος ήταν η αποφυγή άσκοπου χαμένου χρόνου, καθώς την Κυριακή ακολουθεί σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ωστόσο, κατά την άφιξή τους στο γήπεδο που τους παραχώρησε ο Άγιαξ για την πρωινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές βρήκαν το αγωνιστικό χώρο καλυμμένο με χιόνι και πάγο. Για να επιταχυνθεί η διαδικασία καθαρισμού, ο Μεντιλίμπαρ δεν δίστασε να συνδράμει ο ίδιος, παίρνοντας ένα φτυάρι.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, δημοσίευσε φωτογραφίες από την ιδιαίτερη αυτή στιγμή στα επίσημα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης, συνοδεύοντάς τες με το σχόλιο: «Ο προπονητής μας είναι καλύτερος από τον δικό σας».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com