Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για τη μάχη με τη Φερεντσβάρος

Ο Ράφα Μπενίτεθ επέλεξε τους 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Βουδαπέστη για την 7η αγωνιστική του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τη Φερεντσβάρος, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου (22:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League. Ο προπονητής Ράφα Μπενίτεθ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας.

Ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Κάτρη, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί μέσω της λίστας Β’, όπως ενημέρωσε το Gazzetta. Ωστόσο, εκτός αποστολής έμειναν, πέραν των τραυματιών Τζούρισιτς και Ντέσερς, ο Μλαντένοβιτς, παρότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι κόντρα στη Φερεντσβάρος αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Λαφόν, Κότσαρης, Γείτονας, Καλάμπρια, Κάτρης, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Σάντσες, Ζαρουρί, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Κώτσιρας, Πελίστρι, Πάντοβιτς και Κυριακόπουλος.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιλάμβανε προθέρμανση, τακτική, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Οι τραυματίες Τζούριτσιτς και Ντέσερς ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com