Ενημέρωση με ένα κλικ

Ανατροπή και νίκη για τους Μπακς κόντρα στους Χοκς

Μεγάλη εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, παρά τον περιορισμό χρόνου, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Μιλγουόκι.

Οι Μπακς κατάφεραν να ανατρέψουν μια διαφορά 23 πόντων εις βάρος τους στα μέσα της τρίτης περιόδου και να επικρατήσουν με 110-112 των Χοκς, στο εναρκτήριο παιχνίδι της Martin Luther King Day 2026. Παρά τις προσπάθειες των «Γερακιών» να στείλουν τον αγώνα στην παράταση, ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ αστόχησε σε κρίσιμη στιγμή, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του Μιλγουόκι. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Μπακς βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 18-24, πλησιάζοντας τους Χοκς, οι οποίοι υποχώρησαν στο 20-25.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, παρότι αγωνίστηκε με περιορισμό χρόνου, ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μπακς με 21 πόντους, 17 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής. Στο πρώτο ημίχρονο, οι Μπακς έδειξαν την ανωτερότητά τους, φτάνοντας τη διαφορά στους 20 πόντους και κλείνοντας το πρώτο μισό με 38-54. Η εικόνα αυτή συνεχίστηκε και στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, με την ομάδα του Μιλγουόκι να φτάνει ακόμα και στο +23 (51-74).

Ωστόσο, οι Χοκς δεν το έβαλαν κάτω. Με αντεπίθεση διαρκείας, μπόρεσαν να μειώσουν τη διαφορά και να την κάνουν μονοψήφια. Ο ΜακΚόλουμ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους για πρώτη φορά στο παιχνίδι, κάνοντας το 102-101. Η αναμέτρηση κορυφώθηκε με εναλλαγές στο σκορ, με το τρίποντο του Πόρτις και το καλάθι του Αντετοκούνμπο να φέρνουν τους Μπακς μπροστά με 105-109, λίγο πριν το φινάλε.

Τα δωδεκάλεπτα: 19-20, 38-54, 72-80, 110-112.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com