Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εξετάζει διαδοχή για τον νυν προπονητή

Στη Βοστόνη η προετοιμασία της ομάδας για φιλικούς αγώνες, ενώ ο νέος τεχνικός αναμένεται μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FFF) εξετάζει ενεργά την πιθανή διαδοχή του νυν προπονητή της εθνικής ομάδας, μετά το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται ο επικρατέστερος για τη θέση, με την ομοσπονδία να στοχεύει σε μια ομαλή μετάβαση.

Η γαλλική ομάδα και το τεχνικό επιτελείο έχουν ήδη εγκατασταθεί στη Βοστόνη, όπου θα διεξαχθούν οι προετοιμασίες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει φιλικούς αγώνες τον Μάρτιο απέναντι σε Βραζιλία και Κολομβία, καθώς και αναμετρήσεις τον Ιούνιο με την Ακτή Ελεφαντοστού και μία ακόμη ομάδα που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Ο πρόεδρος της FFF, Φιλίπ Ντιαλό, έχει διαμηνύσει σαφώς ότι η ανακοίνωση του νέου προπονητή δεν θα γίνει πριν την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτή η απόφαση αποσκοπεί στο να διασφαλιστεί ότι η προετοιμασία της εθνικής ομάδας, γνωστής ως «τρικολόρ», δεν θα διαταραχθεί από εξωτερικούς παράγοντες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com