Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο επιστρέφει στη Μιγιονάριος για ένα τελευταίο «χορό»

Ο θρυλικός Κολομβιανός επιθετικός, παρά τα 40 του χρόνια, αφήνει στην άκρη την απόσυρση και φορά ξανά τη φανέλα της ομάδας που αγαπά.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ένας από τους σπουδαιότερους σκόρερ στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ετοιμάζεται να κλείσει τα 40, αλλά η φλόγα του ποδοσφαίρου παραμένει αναμμένη. Μόλις έξι μήνες αφότου αποχώρησε από την Μιγιονάριος της Μπογκοτά, εκφράζοντας τη συναισθηματική του σύνδεση με την ομάδα, ο “Ελ Τίγκρε” έχει μετανιώσει και επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο Φαλκάο, που έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία μόλις 13 ετών στη Β’ Εθνική της Κολομβίας με τη Λανσέρος Μπογιακά, δεν αγωνίστηκε ποτέ στην πρώτη κατηγορία της πατρίδας του, καθώς σε ηλικία 16 ετών μεταπήδησε στη Ρίβερ Πλέιτ. Από το 2009 έως το 2024, διακρίθηκε σε διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες, με τελευταίο του σταθμό τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Το περασμένο καλοκαίρι, η απόφασή του να επιστρέψει στην Κολομβία για χάρη της Μιγιονάριος, την οποία υποστήριζε από παιδί, φάνταζε ως το ιδανικό τέλος στην καριέρα του. “Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και κατάφερα να πραγματοποιήσω το δικό μου. Θα πάρω μαζί μου κάθε επευφημία από την εξέδρα και αυτά τα χρώματα, που είναι χαραγμένα στην ψυχή μου”, είχε δηλώσει τότε, αποχαιρετώντας τους οπαδούς.

Ωστόσο, έξι μήνες αργότερα, ο Φαλκάο, αν και φαινόταν ότι βρισκόταν κοντά σε συμφωνίες με ομάδες της Αργεντινής, αποφάσισε να κάνει ένα “Last Dance” με τη Μιγιονάριος, επιστρέφοντας στην ομάδα για να προσφέρει για άλλη μια φορά τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com