Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο, ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη

Απογοητευτική εμφάνιση από τους "πράσινους" που έχασαν δεύτερο σερί εντός έδρας, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" υποχώρησαν στην κατάταξη της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα του στην EuroLeague, καθώς μετά τον Ολυμπιακό, λύγισε και από την Αρμάνι Μιλάνο με σκορ 74-87. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, για την 20η αγωνιστική, έπεσε στο 12-8, με την εμφάνισή της στο δεύτερο ημίχρονο να προβληματίζει ιδιαίτερα.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε με 88-80, με τους Πειραιώτες να υποχωρούν στο 11-8.

Στην κορυφή της βαθμολογίας παραμένουν η Χαποέλ Τελ Αβίβ και η Βαλένθια, αμφότερες με 14-6, μετά τις νίκες τους επί του Ντουμπάι (85-60) και του Ερυθρού Αστέρα (106-89) αντίστοιχα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 80-69 της Βιλερμπάν, ενώ η Μπαρτσελόνα νίκησε εύκολα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 93-83 στη Βαρκελώνη. Η Μονακό, με έξι παίκτες να σημειώνουν διψήφιο αριθμό πόντων, επιβλήθηκε με 101-84 της Παρτίζαν, και η Βίρτους Μπολόνια πήρε τη νίκη απέναντι στην Ζάλγκιρις με 83-79.

Ο Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες στην άμυνα της Αρμάνι Μιλάνο στο δεύτερο ημίχρονο, υπέστη την τέταρτη εφετινή ήττα του στο Telecom Center Athens, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια να παραμείνει σε τροχιά τετράδας. Η ομάδα υπέπεσε σε πολλά λάθη (17 στο σύνολο), ενώ Κέντρικ Ναν και Τσέντι Όσμαν δεν κατάφεραν να βοηθήσουν όσο θα περίμεναν. Ο Ναν τελείωσε τον αγώνα με 10 πόντους και 3/9 σουτ, ενώ ο Όσμαν περιορίστηκε στους 6. Στην αντίπερα όχθη, οι Ιταλοί, με τους Αρμόνι Μπρουκς (24 πόντοι με 5/9 τρίποντα) και Τζος Νίμπο (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ) να πρωταγωνιστούν, έδωσαν τέλος στο αρνητικό σερί τριών ηττών και ισορροπώντας το ρεκόρ τους σε 10-10, μπήκαν ξανά στο παιχνίδι της δεκάδας. Οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (14π.) και Ρισόν Χολμς (14π., 6ρ.) ήταν οι μόνοι που στάθηκαν στο ύψος τους για τον Παναθηναϊκό, μαζί με τον Κώστα Σλούκα (13π., 10ασ.) που προσπάθησε να αφυπνίσει την ομάδα.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 43-38, 58-61, 74-87.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com