Φενέρμπαχτσε: Η… βροχή τριπόντων έκρινε το ντέρμπι με Ολυμπιακό
Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους σχολίασε την ανατροπή των "καναρινιών" και έκανε χιουμοριστική αναφορά στο ΣΕΦ.
Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε του Ολυμπιακού με 88-80 στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της EuroLeague. Ο προπονητής των γηπεδούχων, Σάρας Γιασικεβίτσιους, στη συνέντευξη τύπου, θέλησε να δώσει μια διαφορετική χροιά στις δηλώσεις του, αναφερόμενος στο ΣΕΦ και στα… νερά που στάζουν από την οροφή, όταν ρωτήθηκε για την εκρηκτική εμφάνιση της ομάδας του στα τρίποντα κατά την τρίτη περίοδο.
«Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω πως βιαζόμασταν», ανέφερε ο Γιασικεβίτσιους. «Γενικά, για την ομάδα μας είναι πολύ καλύτερο να παίζουμε πιο αργά, παρά γρήγορα. Κάναμε τρελές αποφάσεις στην κατοχή, αν δεν είχαμε λέι απ. Έτσι σκέφτηκα στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε ακριβώς αυτό που ήθελα και προφανώς από τα 0/13 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε στα 10 στο δεύτερο. Αυτό έκρινε το παιχνίδι. Νομίζω αξίζαμε τη νίκη, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο».
Όταν ρωτήθηκε εάν τα τρίποντα έμοιαζαν σαν να… έσταζαν από την οροφή, ο Λιθουανός τεχνικός απάντησε με χιούμορ: «Διαρροές έχει μόνο στον Πειραιά και όχι στην Κωνσταντινούπολη».
