Ο Τεττέης στο ντέρμπι EuroLeague: «Φανταστική ατμόσφαιρα, δεν το περίμενα»
Ο διεθνής Έλληνας φορ, λίγες ημέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας του με τον Παναθηναϊκό, παρακολούθησε το «αιώνιο» ντέρμπι από τις εξέδρες και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του.
Ο Ανδρέας Τεττέης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο «Telekom Center Athens» για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι Παναθηναϊκός–Ολυμπιακός για τη EuroLeague, λίγες ημέρες μετά την έναρξη των προπονήσεών του με το «τριφύλλι». Ο διεθνής Έλληνας φορ, που μετρά αντίστροφα για την πρώτη του εμφάνιση στα «πράσινα», είδε για πρώτη φορά την ένταση ενός αιώνιου ντέρμπι από τη σκοπιά του Παναθηναϊκού και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.
Η κάμερα της NOVA τον εντόπισε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και ο ίδιος στάθηκε στη μοναδική εικόνα που αντίκρισε στο κλειστό. «Έχει φανταστική ατμόσφαιρα, δεν το περίμενα να ήταν έτσι. Δεν έχω έρθει ποτέ σε ντέρμπι και έχω μείνει έκπληκτος», ανέφερε, περιγράφοντας το κλίμα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι.
Ο Τεττέης αποκάλυψε, επίσης, ότι δέχθηκε πολλές ευχές από τον κόσμο που τον συνάντησε, με το μήνυμα να είναι κοινό: «Καλή αρχή με υγεία και να έχω πολλές επιτυχίες».
Το πιο χαρακτηριστικό σημείο των δηλώσεών του ήρθε όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να βιώσει αντίστοιχη εμπειρία σύντομα και στο ποδόσφαιρο, σε γεμάτη Λεωφόρο, με το τριφύλλι στο στήθος. Ο 24χρονος επιθετικός ήταν ξεκάθαρος: «Σίγουρα… ζω για να παίξω τέτοια ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό και με όλους», είπε, δείχνοντας ότι περιμένει με ανυπομονησία τις πρώτες του μεγάλες βραδιές ως παίκτης του Παναθηναϊκού.
Κλείνοντας, έδωσε και την ευχή του για τη νέα χρονιά με τη νέα του ομάδα, βάζοντας πρώτα απ’ όλα την υγεία και στη συνέχεια τους στόχους: «Να καταφέρουμε πολλούς στόχους και να έχουμε πάνω απ’ όλα υγεία». Για τον Τεττέη, η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, με την εικόνα του ΟΑΚΑ να λειτουργεί ως η πρώτη γεύση από το τι σημαίνει «αιώνιο» ντέρμπι στην πράξη.
