Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανασυντάσσεται για τους επερχόμενους αγώνες

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους «πράσινους» μετά τις ιώσεις, με τον Σλούκα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Μετά την περιπέτεια των ιώσεων που ταλαιπώρησαν τους αθλητές του, ο Παναθηναϊκός AKTOR επανήλθε σταδιακά στις προπονητικές του υποχρεώσεις τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» επέστρεψαν στο πρόγραμμα, αν και με διαφορετική ένταση, καθώς άλλοι ακολούθησαν πιο χαλαρές ασκήσεις και άλλοι πιο έντονες.

Αντίθετα, ο Κώστας Σλούκας, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR κρίνεται αμφίβολο αν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα πρωταθλήματος της Τρίτης 30 Δεκεμβρίου, απέναντι στο Μαρούσι, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, για την 12η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν στοχεύουν στον αγώνα με την ομάδα των βορείων προαστίων να βρουν τον χαμένο ρυθμό τους, μετά την ταλαιπωρία που προκλήθηκε από τις ιώσεις.

Το μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής 2 Ιανουαρίου, που σηματοδοτεί την έναρξη του 2026 για την Euroleague στο Telekom Arena, αποτελεί σημείο αναφοράς για τη συνέχεια της πορείας της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι «πράσινοι», που έχουν δείξει αγωνιστική άνοδο, καλούνται να αποδείξουν ότι το κενό που δημιουργήθηκε λόγω των ιώσεων δεν τους έχει επηρεάσει καθόλου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com