Ο Κάρλο Αντσελότι έτοιμος για επέκταση στην εθνική Βραζιλίας
Η CBF ικανοποιημένη από τον Ιταλό προπονητή, του προσφέρει νέο συμβόλαιο έως το 2030 με εντυπωσιακές απολαβές.
Ο Κάρλο Αντσελότι, που τον περασμένο Μάιο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας με την «αποστολή» να την επαναφέρει στις επιτυχίες και να την προετοιμάσει για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, στοχεύοντας στον έκτο παγκόσμιο τίτλο, φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομοσπονδίας. Ο διάσημος Ιταλός, πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος του Μουντιάλ σε ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά.
Ήδη, μετά από οκτώ αγώνες, η δουλειά του 66χρονου «Καρλέτο» έχει γίνει αισθητή. Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα «AS», η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας (CBF) εκφράζει απόλυτη ικανοποίηση και του έχει ήδη προσφέρει την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2030.
Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Αντσελότι αναμένεται σύντομα να υπογράψει το νέο συμβόλαιο, το οποίο θα τον καταστήσει τον πιο καλά αμειβόμενο τεχνικό παγκοσμίως, με μηνιαίες απολαβές 840 χιλιάδες ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένων των μπόνους. Επιπλέον, εάν ο Ιταλός καταφέρει να οδηγήσει τη Βραζιλία στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η CBF θα του προσφέρει πριμ πέντε εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Κάρλο Αντσελότι κατέχει ήδη το ρεκόρ των περισσότερων τίτλων στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας κατακτήσει 3 Champions League, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 2 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα Ισπανίας και 2 Ισπανικά Σούπερ Καπ, συγκεντρώνοντας συνολικά 15 τίτλους σε έξι σεζόν.