Νέα προσωρινή διοίκηση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον Νικόλαο Βεζυρτζή πρόεδρο
Ο ιστορικός ηγέτης του μπασκετικού ΠΑΟΚ αναλαμβάνει τα ηνία της ΚΑΕ, μαζί με δύο στενούς συνεργάτες του, για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας.
Ο Νικόλαος Βεζυρτζής, εμβληματική μορφή του μπασκετικού ΠΑΟΚ, αναλαμβάνει από σήμερα, 3 Δεκεμβρίου 2025, τα ηνία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ως πρόεδρος της νέας προσωρινής διοίκησης. Η απόφαση αυτή, η οποία εκδόθηκε από την κα Πρόεδρο Πρωτοδικών του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης (ΓΑΚ/ΕΑΚ 67519/46506/2025), έχει ως στόχο τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της ΚΑΕ.
Η νέα προσωρινή διοίκηση απαρτίζεται από τρία μέλη, με τον Νικόλαο Βεζυρτζή να καταλαμβάνει την προεδρία. Στις υπόλοιπες θέσεις, αυτή του αναπληρωτή προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, ορίστηκε ο Ιωάννης Πετμεζάς, ενώ ως μέλος της διοίκησης θα είναι ο Ευάγγελος Τσακμακάς. Και οι δύο αποτελούν στενούς συνεργάτες του Αριστοτέλη Μυστακίδη.
Η νεοσυσταθείσα διοίκηση αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά της, δεσμευόμενη για διαφάνεια, υπευθυνότητα και συνέπεια στην προσπάθεια για την ομαλή λειτουργία της ομάδας. Βασικός άμεσος στόχος είναι η απρόσκοπτη συνέχιση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ.