Ηρακλής, Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Καρδίτσας “φωτιά” στην κορυφή της Super League 2
Ο "Γηραιός" διατηρεί τα πρωτεία, αλλά οι διώκτες του είναι "από απόσταση αναπνοής", όπως έδειξε η 11η αγωνιστική.
Στην κορυφή του Α’ ομίλου της Super League 2 παραμένει σταθερά ο Ηρακλής, ωστόσο, Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Καρδίτσας αποδεικνύουν πως θα είναι σκληροί αντίπαλοι, ακολουθώντας από πολύ κοντά τον “Γηραιό”.
Ο Ηρακλής πανηγύρισε την τρίτη του συνεχόμενη νίκη, επικρατώντας με 1-0 της Καβάλας στο Καυταντζόγλειο. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μάναλης μόλις στο 4ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
Στη Χαλάστρα, η Νίκη Βόλου δεν έδειξε έλεος, επικρατώντας με 1-3 του Καμπανιακού. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 χάρη σε γκολ των Λουκίνα (9′) και Σιούτα (19′), με τον Ντουμάνη να μειώνει προσωρινά για τον Καμπανιακό στο 21′. Ωστόσο, ο Λουκίνας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 49′ “κλείδωσε” το τρίποντο για τη Νίκη Βόλου.
Στην Καρδίτσα, η τοπική Αναγέννηση επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ Β’. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2′ με τον Γκόλια. Ο Καμπετσής στο 56′ έκανε το 2-0, με τον Απετένοκ να μειώνει απλώς για τον ΠΑΟΚ Β’ στο 62′.
Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της Super League 2 περιελάμβανε επίσης:
* ΠΟΤ Ηρακλής – Καβάλα 1-0
* Καμπανιακός – Νίκη Βόλου 1-3
* Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΟΚ Β΄ 2-1
Οι αγώνες Νέστος Χρυσούπολης – Αστέρας Τρίπολης Β΄ και ΠΑΣ Γιάννινα – Μακεδονικός θα διεξαχθούν στις 23 Νοεμβρίου.
Αναμένονται οι εξελίξεις στην βαθμολογία μετά από 10 αγώνες.