Ενημέρωση με ένα κλικ

Θανατηφόρα Αδιαθεσία στις ATP Finals: Δύο Θεατές Έχασαν τη Ζωή τους στο Τορίνο

Δύο ξεχωριστά περιστατικά με διαφορά λίγων ωρών στο περιθώριο του τουρνουά τένις, που στέλνουν την τραγωδία στην «Inalpi Arena».

Σοκ και θλίψη προκάλεσαν δύο θανάσιμα περιστατικά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας των ATP Finals στο Τορίνο. Δύο θεατές έχασαν τη ζωή τους, καθώς υπέστησαν ξαφνική αδιαθεσία μέσα στην «Inalpi Arena».

Παρά τις άμεσες ενέργειες των διασωστών, οι οποίοι έσπευσαν επιτόπου για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, οι προσπάθειες αποδείχθηκαν άκαρπες. Ένας 70χρονος άνδρας και ένας 78χρονος, που μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Molinette» σε κρίσιμη κατάσταση, δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Τα δύο περιστατικά συνέβησαν σε μικρή χρονική απόσταση το ένα από το άλλο, βυθίζοντας σε πένθος τους διοργανωτές και τους παρευρισκόμενους. Ο πρώτος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία το πρωί της Δευτέρας, έξω από το Fan Village στην Piazza d’Armi, ενώ ο δεύτερος κατέρρευσε στις κερκίδες την ώρα που παρακολουθούσε τον αγώνα μεταξύ του Λορέντσο Μουζέτι και του Τέιλορ Φριτζ.

Οι ομάδες άμεσης βοήθειας κινητοποιήθηκαν ακαριαία και στις δύο περιπτώσεις, προσπαθώντας να σταθεροποιήσουν τους άνδρες. Ωστόσο, η μεταφορά τους στο νοσοκομείο επιβεβαίωσε τις χειρότερες προβλέψεις, με τους δύο φιλάθλους να αφήνουν την τελευταία τους πνοή λίγο μετά την εισαγωγή τους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com