Λουτσέσκου: «Χάσαμε μόνοι μας το ματς – Φταίει η έλλειψη πνευματικής συγκέντρωσης»
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αποδίδει την πρώτη φετινή ήττα στη Stoiximan Super League στην κούραση και την έλλειψη συγκέντρωσης, ενώ εκφράζει την ελπίδα του για τον τραυματισμό του Κωνσταντέλια.
Μετά την πρώτη φετινή ήττα του ΠΑΟΚ στη Stoiximan Super League, με σκορ 2-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, εμφανίστηκε προβληματισμένος. Ο Ρουμάνος τεχνικός απέδωσε την ήττα αποκλειστικά στην ομάδα του και την έλλειψη πνευματικής ετοιμότητας, εξηγώντας πως η συνεχής ροή νικηφόρων αγώνων πιθανόν να επηρέασε ψυχολογικά τους παίκτες.
«Όταν έχεις τόση ροή παιχνιδιών και νικηφόρων ματς, κάτι μπορεί να σου λείπει από το πνευματικό κομμάτι. Με όλο τον σεβασμό στον αντίπαλο, χάσαμε μόνοι μας το ματς», δήλωσε ο Λουτσέσκου, επισημαίνοντας πως το πρώτο ημίχρονο ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα. «Χάσαμε το πρώτο μέρος, δεν κάναμε τίποτα από όσα δείξαμε. Δεν είχαμε επιθετικότητα, ούτε κίνηση χωρίς την μπάλα, αλλά και όταν την είχαμε», πρόσθεσε.
Αντιθέτως, ο προπονητής του «Δικεφάλου» εξήρε την αντίδραση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο. «Στο δεύτερο μέρος ήμασταν κυριαρχικοί, τους πιέσαμε και κάναμε όσα έπρεπε να κάνουμε στο πρώτο μέρος. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να αντιδράσουμε. Να φρεσκαριστούμε και να συνεχίσουμε μετά τη διακοπή», τόνισε.
Τέλος, ο Λουτσέσκου αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος αποχώρησε από τον αγώνα. «Ελπίζω να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός. Νομίζω ότι είναι ένας μικρός τραυματισμός», δήλωσε, εκφράζοντας την ανησυχία του για τον παίκτη που, παρά την κατάσταση, πρόλαβε να δώσει το στίγμα του με ένα εξαιρετικό γκολ.