Ξάνθη: Νεκρός από πυροβολισμό γνωστός 68χρονος πρώην αυτοδιοικητικός
Ο 68χρονος έφερε τραύμα από κυνηγετικό όπλο στη μασχάλη
Νεκρός με τραύμα από πυροβολισμό γνωστός 68χρονος πρώην αυτοδιοικητικός, στον Δήμο Τοπείρου, στην Ξάνθη. Ο άνδρας εντοπίστηκε, το βράδυ της Τρίτης στην αυλή. Έφερε τραύμα από κυνηγετικό όπλο στη μασχάλη και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
Ο άτυχος 68χρονος άνδρας, που είχε διατελέσει επί σειρά ετών ενεργό μέλος της τοπικής αυτοδιοίκησης και είχε υπάρξει επικεφαλής δημοτικής παράταξης, βρέθηκε από συγχωριανό του, φέροντας τραύμα στην περιοχή της μασχάλης που προκλήθηκε από πυροβόλο όπλο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, xanthinea.gr.
Οι τελευταίες πληροφορίες από τις αστυνομικές Αρχές, αναφέρουν ότι ο 68χρονος αυτοκτόνησε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε και ψυχολογικά προβλήματα.
Οι αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο πυροβολισμός και να διαλευκάνουν πλήρως τον θάνατο που έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη την Ξάνθη.
Ο 68χρονος που ήταν συνταξιούχος, υπήρξε αυτοδιοικητικός παράγων για πολλά χρόνια και αρχηγός παράταξης στο Δήμο Τοπείρου. Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη, από την τραγική είδηση.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις